--:-- / --:--


     

V MEMORIAL MIQUEL RUIZ GRACIA

Dissabte, 28 d'abril de 2018 a les 8:30h a Rafelcofer

SENTIT DE L'ACTE:
L'A.C. de Dolçainers i Tabaleters de La Safor-UPG, amb la intenció de promocionar la Música Tradicional -especialment, la que es realitza amb Dolçaina i Tabal- i per tal de revitalitzar un costum tradicional com és el de la Despertà amb música dolçainera, convoca aquest "V MEMORIAL MIQUEL RUIZ GRACIA". Despertà Tradicional Així mateix, l'associació ha volgut que aquest acte fos un memorial en record de la figura del nostre estimat company dolçainer Miquel Ruiz, gran impulsor de la Música Tradicional a la nostra comarca.

BASES DE LA CONVOCATORIA:
1. L'acte consistirà a realitzar una despertà pels carrers de Rafelcofer dissabte 28 d'abril de 2018 a les 8:30h.
2. La despertà serà realitzada per parelles compostes per un dolçainer i un tabaleter.

Nota: només s'admetran duets, sense possibilitat de cap altra mena d'agrupació.
3. El repertoria haurà de ser específicament de dianes.
4. Els duets aniran eixint de la plaça amb uns minuts de separació.

5. Una vegada acaben de tocar totes les parelles, contarem amb la col·laboració de Ximo Vida i el grup de danses de Rafelcofer, després tocarem tots junts la Muixaranga i en acabar hi haurà esmorzar de germanor per a tots els participants.

6. La inscripció.
Tf. contacte: 605392938 / collasafor@hotmail.com

S'haurà d'especificar nom i cognoms dels membres del duet, un telèfon i un correu eletrònic de contacte; si es vol, hom pot fer constar agrupació, colla, etc., a la qual es pertany -si és que se'n pertany a alguna.

Nota: la convocatòria està destinada a persones no a associacions.

7. El termini d'inscripció serà fins el 24 d'abril de 2018.II MEMORIAL MIQUEL RUIZ GRACIA DESPERTÀ TRADICIONAL DE DOLÇAINA I TABAL

Dissabte 25 d’abril de 2015 a les 8:30 h. a Guardemar de La Safor

L’A. C. de Dolçainers i Tabaleters de La Safor-UPG, amb la intenció de promocionar la Música Tradicional –especialment, la que es realitza amb dolçaina i tabal– i per tal de revitalitzar un costum tradicional com és el de la Despertà amb música dolçainera, convoca aquesta “II Despertà Tradicional”.

Així mateix, l’associació ha volgut que aquest acte fos un memorial en record de la figura del nostre estimat company dolçainer –desaparegut aquest any passat– Miquel Ruiz, gran de la Música Tradicional a la nostra comarca.Concert de nadal

La Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Safor té el plaer de convidar-vos al Concert de Nadal que tindrà lloc el proper 20 de desembre a les 20:00h a l’auditori del Grau de Gandia.INSMUATS enceta el seu cinqué curs de singladura

INSMUATS és un projecte ambiciós i innovador a la nostra comarca que naix de la iniciativa de l’ A. C. de Dolçainers i Tabaleters de La Safor-UPG. Pretén ser un centre educatiu integral d’ensenyament, d’estudi i de recerca de la Música Antiga i Tradicional Valenciana, que té com a principal objectiu dotar a l’alumne d’una acceptable base musical per a entrar algun dia en una agrupació musical i/o que assolesca una sòlida formació per continuar amb els Estudis Professionals de Música, si és aquesta la seua intenció.

INSMUATS vol crear una pedrera de dolçainers i tabaleters que nodresca l’Associació de La Safor. Però, sense negar que aquesta és una de les finalitats pràctiques de l’Institut, on la dolçaina i el tabal tenen un paper protagonista, INSMUATS naix amb unes mires més amples i, per això, ofereix tot un ventall obert d’altres instruments tradicionals no tan coneguts (tarota, sac de gemecs, acordió diatònic i instruments de corda de rondalla) i instruments de música antiga (xirimia, sacabutx, cornetto, trompeta barroca i clarí) sobre els quals queda tot un món per descobrir (com en el seu moment passava amb la dolçaina i el tabal).

Així mateix, INSMUATS inclou al seu pla d’estudis el Cant d’Estil Valencià com a matèria per treballar l’instrument natural per excel·lència: la veu.“I DESPERTÀ TRADICIONAL DE DOLÇAINA I TABAL”

“I DESPERTÀ TRADICIONAL DE DOLÇAINA I TABAL” – MEMORIAL MIQUEL RUIZ GRACIA –

Dissabte 26 d’abril de 2014 a les 8:00 h. a l’Ermita de Marxuquera (Gandia; La Safor)

L’A. C. de Dolçainers i Tabaleters de La Safor-UPG, amb la intenció de promocionar la Música Tradicional –especialment, la que es realitza amb dolçaina i tabal– i per tal de revitalitzar un costum tradicional com és el de la Despertà amb música dolçainera, convoca aquesta “I Despertà Tradicional”.

Així mateix, l’associació ha volgut que aquest acte fos un memorial en record de la figura del nostre estimat company dolçainer –desaparegut aquest any passat– Miquel Ruiz, gran impulsor de la Música Tradicional a la nostra comarca.“LA DOLÇAINA MUDA” - Homenatge a Miquel Ruiz

L’Associació de Dolçainers i Tabaleters de La Safor-UPG està preparant un concert d’homenatge i de record per al nostre benvolgut company dolçainer, Miquel Ruiz i Gracia, que malauradament ens deixà a finals del mes de juny de l’any passat. La gala tindrà lloc divendres 25 d’abril de 2014 a les 20:30 h. al Teatre del Museu Faller de Gandia, amb entrada lliure i gratuïta. Dins del nostre petit món de la Música Tradicional a La Safor, Miquel fou una persona molt activa i generosa; respectada i estimada per tothom. Volem invitar-los a l’assistència a aquest concert per tal de retre el nostre reconeixement a Miquel Ruiz, “dolçainer de Gandia”.   
--:-- / --:--